Välkommen till Brändö ls förening Hem och Skola rf:s webbplats! Här hittar du information om aktuella händelser.

28.9 firar vi Nationella Hem och Skola -dagen!

Inbjudan till Hem och Skola-dagen

Klubbanmälningen har börjat!

Detaljerad klubbinfo med anmälnings- och betalningsinfo finns på vår klubbsida och på Wilma!

Årsmötet hölls i samband med skolans föräldramöte

Uppslutningen var god och deltagandet aktivt. Den tidigare styrelsen befriades i enlighet med revisorernas rekommendation och en ny styrelse valdes. Den nya styrelsen konstituerar sig i början av september.

Hör gärna av dig om du har sypunkter på vår webbplats! Skicka tips och förslag gällande innehållet till hos.brando(a)gmail.com

Betala medlemsavgiften!

Stöd vår verksamhet genom att betala medlemsavgiften 15 € per familj till föreningens konto i Nordea FI43 2183 1800 0090 55. Kom ihåg att ange barnets namn och årskurs!

Stort tack för ditt stöd!

länk till inbetalningsblankett
reklamplats för företag

Länk till facebooksidan för
Föreningen Hem och Skola i Brändö lågstadium: