Välkommen till Brändö ls förening Hem och Skola rf:s webbplats! Här hittar du information om aktuella händelser.

Hem och Skola-dagen på fredagen 30.9.2022!

Kom och se när eleverna från Brändö ls på fredagen 30.9.2022 klockan 9 deltar i Hem och Skola-dagens dansutmaning, där Marco Bjurström från dansskolan Step Up School har gjort videon och koreografin.

Brändös Hem och Skola-förening bjuder på kaffe och croissant - också föräldrarna är välkomna att damma av sina dansskor och delta i dansutmaningen med skolpersonal och elever!

Brändö Hem och Skola har fått 15 stycken biljettpaket (á 2 st) till Barnmatinén på Helsinki International Horse Show lördagen 22.10.2022!

Den färggranna hösten är här och så också underbara Helsinki International Horse Show. Vi

har fått 30 biljetter att dela ut i par. Har du en hästfantast hemma? Hör av dig efter

avbokningar till daniela.holm@protalk.fi

Anmälningarna för klubbarna hösten 2022 har börjat!

Åk 3-4 får nu också anmäla sig till tennisklubben fredagar kl. 15:10-16

Ni kan anmäla er till matti.raita@icloud.com

Barnets namn:

Telefonnummer till vårdnadshavare:

Klass:

Här hittar info om alla klubbar!

Till alla föräldrar

Kallelse till Brändö ls förening Hem och Skolas årsmöte.

Medlemmar i föreningen kallas till årsmöte onsdagen den 31 augusti 2022, kl 18 i skolan.

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden. Här hittar du föredragningslistan, verksamhetsberättelsen, balans- och resultaträkning.

Varmt välkomna! Styrelsen 2021-2022.

Hör gärna av dig om du har sypunkter på vår webbplats! Skicka tips och förslag gällande innehållet till hos.brando(a)gmail.com

Betala medlemsavgiften!

Går ditt barn i någon av föreningens klubbar? Senast då är det dags att fundera på att stöda verksamheten genom att betala medlemsavgiften 15 €/familj/läseår till föreningens konto i Nordea FI43 2183 1800 0090 55. Kom ihåg att ange barnets namn och årskurs!

Stort tack för ditt stöd!

Länk till facebooksidan för
Föreningen Hem och Skola i Brändö lågstadium: